Rolnictwo ekologiczne
Dziedzictwo kulinarne

Oferta

Prowadzimy całoroczną sprzedaż narybku i ryby handlowej pstrąga tęczowego w wielkości od 10 do 400g/szt. Oferujemy dowóz ryby nowoczesnym - wyspecjalizowanym do przewozu ryb żywych taborem samochodowym - pod wskazany przez klienta adres. Klientami naszymi są łowiska, hodowle ryb, przetwórnie, restauracje.

Działalność gospodarstwa opiera się w dwóch wysoko wyspecjalizowanych ośrodkach pstrągowych, są to :

  • obiekt narybkowy, zarybieniowy w Lejkowie, (rok bud. 1991)którego działalność w 100 proc skierowana jest na przygotowanie do sprzedaży i dalszych zarybień narybku pstrąga tęczowego. Oferta obejmuje narybek w każdym garmażu, w szczególności od 15 do 120 g/szt. Doskonałe warunki hydrologiczne, źródlana, głębinowa woda o niskiej zawartości żelaza pozwala na produkcję zdrowego, silnego narybku. Nie ulegająca wahaniom w skali roku temperatura wody, stwarza warunki do nieprzerwanej sezonowo produkcji, w związku z powyższym jako jedyni oferujemy stałą, całoroczną sprzedaż pstrąga tęczowego w każdym garmażu, głównie od 20 do 80g/szt Roczna sprzedaż wynosi ok. 70 ton narybku pstrąga.
  • obiekt pstrągowy w Zielenicy(rok bud 2001), jest miejscem kontynuacji chowu pstrąga od przewiezionego narybku z Lejkowa w wielkości ok. 40g do ryby konsumpcyjnej ok. 400g. Czysta woda, niezanieczyszczone środowisko, obszar natura2000, sąsiedztwo ekologicznego gospodarstwa rolniczego, dają doskonałe warunki do odchowu odpornych i smacznych ryb.

Transport ryb odbywa się przy pomocy dwóch samochodów ciężarowych Volvo, wyspecjalizowanych do przewozu ryb żywych, ze względu na przestrzeganie zasad higieny, odpowiedzialność za transport leży w gestii sprzedającego. Jednorazowo przewozimy ładunek w wielkości do 4500kg ryb. Posiadamy wysokie standardy sanitarne , nasze samochody poddawane są każdorazowej dezynfekcji.


Ceny ustalane generowane są na podstawie aktualnej ceny rynkowej, w przypadku narybku przemnożonej wg tabeli greckiego.

Terminy i warunki płatności ustalane są indywidualnie.

Zapraszamy do współpracy.

Newsy


Wędzony pstrąg – Szef kuchni Mariusz Siwak Park Hotel Szczecin

07.04.2016

Wędzony pstrąg – Szef kuchni Mariusz Siwak Park Hotel Szczecin
Zobacz zdjęcia


Lato na talerzu przez cały rok - pięć sposobów na wędzonego pstrąga

07.04.2016

Lato na talerzu przez cały rok - pięć sposobów na wędzonego pstrąga


Pomorze Zachodnie ma powody do dumy!

07.04.2016

Wspaniała kuchnia - Pomorze Zachodnie ma powody do dumy!


Agropasja

17.12.2014

Agropasja - Wioski tematyczne
Obejrzyj relację


Certyfikat Dobre Polskie

22.10.2014

Otrzymaliśmy certyfikat Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.
Zobacz certyfikat   Czytaj więcej


Certyfikat Dobry Produkt 2014

17.10.2014

Certyfikat Dobry Produkt 2014
Zobacz zdjęcia
Zobacz nagrody, regulamin


Grune Woche

18-22.01.2014

Grune Woche zobacz relację


Udział w Forum Gospodarczym Euroregionu Pomerania

Październik 2013

Udział w Forum Gospodarczym Euroregionu Pomerania.


Zaproszenie do Fortecy w Warszawie - Smaki Regionów

Październik 2013

Zaproszenie do Fortecy w Warszawie - Smaki Regionów.


Pytanie na śniadanie

Wrzesień 2013

Pytanie na śniadanie zobacz relację.


Udział w Targach Polagra w Poznaniu

Wrzesień 2013

Udział w Targach Polagra w Poznaniu.


Udział w Dożynkach Prezydenckich Spała 2013

Wrzesień 2013

Udział w Dożynkach Prezydenckich Spała 2013.


Wizyta w Pałacu prezydenckim

Maj 2013

Wizyta w Pałacu Prezydenckim zobacz relację.


Grudzień 2012

Gościliśmy u siebie TVP Szczecin zobacz relację.


Zielenica w programie Pytanie na śniadanie TVP2

Pażdziernik 2012

W październiku br. gościliśmy dziennikarzy programu Pytanie na śniadanie TVP 2 – zobacz film

Nasze sukcesy – ŁUKASZ  MARATOŃCZYKIEM

Poznań 2011, Berlin 2012

Nasze sukcesy –
ŁUKASZ MARATOŃCZYKIEM


Zamów teraz Zamów teraz
Zamów teraz Zamów teraz
Zamów teraz Zamów teraz